Restaurangen ligger mitt emot ICA Nära i Braås centrum. Lunch serveras varje arbetsdag och vi tar gärna beställningar och större bokningar på lunch och privata fester. Svensk husmanskost lagad med kärlek och glädje serveras.

Öppettider: Måndag - Fredag kl. 08.30 till 16.00   Lördag - Söndag STÄNGT.   

 

sallad

Vi på Braås Lunchrestaurang ger möjlighet åt de äldre personer som inte klarar med ett eller annan hinder laga sin egen lunch, vi vill att alla njuter av en varmt rätt då och då eller dagligen. Bor man ensam och känner att tillaga måltid känns jobbigt då vill vi ge möjlighet att leverera lunchlådor till eran dörr. För mer inför besök vår verksamhet mitt i mot Ica nära eller ringa tel. 0703431408 / VÄLKOMNA 

Lunch serveras mellan kl. 11 och 14. Kaffe med gott eget bakat kaffebröd finns också att få när som helst under dagen. Det går också att beställa landgångar, smörgåstårtor, plankor mm. Dessutom ordnar vi gärna din privata fest efter kl 18 vardagar samt på helgerna.
Ring eller skicka ett E-postmeddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hjärtligt Välkomna

Agnieszka Tfn 070 343 14 08 

Adress: Göthsvägen 1 /  36342  Braås

PS! Varför inte skriva en kommentar till Agnieszka! Tryck här på Kommentar eller till höger så öppnas ett fönster där det går att skriva in dina synpunkter.

Skriv dina kommentarer

Lämna kommentar som gäst

0 / 300 Teckenbegränsning
Din text ska vara mellan 10-300 tecken

Personer i konversationen

 • Gäst - Dick

  Varför skriva en kommentar när ingen svarar??

  0 Gilla Kort URL:
 • Gäst - Ywonne Norrman

  Mycket god mat.

  0 Gilla Kort URL:
 • Gäst - Ellen

  Hej! Jag saknar ett vegetariskt alternativ. Varje dag är det alltid två kötträtter, skulle det gå att ha ett vegetariskt alternativ istället?

  0 Gilla Kort URL: